MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
Pressefoto af Julie Lindegaard Odense Teater maj 2017.jpg Julie Lindegaard, ny kommunikationschef i Odense Teater. | Foto: Morten Kjærgaard

Odense Teater henter P4-vært som ny kommunikationschef

Fynsk P4-vært skal hjælpe med at udvikle Odense teaters position i regionen i en nyoprettet stilling som kommunikations- og salgschef.

AF

Odense Teater vil opbygge sit brand som hele regionens teater og udvider med en ny kommunikations- og salgsafdeling med fem medarbejdere. Julie Lindegaard, 40, skal stå i spidsen som kommunikations- og salgschef. Hun er hentet fra DR P4 Fyn, hvor hun de seneste tre år været radiovært. Det oplyser Odense Teater i en pressemeddelelse.

"Julie Lindegaard har den profil, vi har ledt efter, da hun har en stærk kommunikationsbaggrund som journalist og kommunikationsrådgiver. Hun har stor indsigt i kulturverdenen og et hjerte, der brænder for teater og kultur. Vi ønsker at bevare og udvikle vores position som hele regionens teater, og det er jeg overbevist om, at vi er med til at sikre med ansættelsen af Julie Lindegaard i en ny og stærkere kommunikations- og salgsorganisation," siger teaterdirektør Jens August Wille i en pressemeddelelse.

Ud over sit virke som radiovært har Julie Lindegaard arbejdet med flere andre projekter under DR, bl.a. Danmarks Indsamlingen. Inden hun kom til DR, var Julie Lindegaard udviklingschef i filmfonden Filmfyn og direktør for filmfestivalen Svend i Svendborg.

Hun begynder i sin nye stilling den 1. august og ser frem til opgaven.

"Odense Teater er en af Fyns mest interessante kulturinstitutioner med et stort og varieret repertoire, en lang historie, en bred målgruppe og ikke mindst et meget stærkt brand. I det syddanske landskab står Odense Teater som et unikt kulturelt fyrtårn. Det er en ufatteligt spændende opgave for mig at arbejde med de mange facetter, som Odense Teater indeholder," siger Julie Lindegaard i meddelelsen.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her