MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
Screenshot af Danske Medier.jpg Screenshot af Danske Mediers hjemmeside.

Danske Medier får ny formand for chefredaktør-udvalg

Brancheorganisationens Redaktionelt Udvalg henter ny formand fra Sjællandske Medier og føjer Zetland-chef til udvalgskredsen.

AF

Den 10. maj bliver der skiftet ud på formandsposten i chefredaktør-udvalget under brancheorganisationen Danske Medier. Bente Johannessen, chefredaktør på Sjællandske Medier, bliver ny formand for Redaktionelt Udvalg, der danner rammen for jævnlige møder mellem de private mediers chefredaktører. Det skriver Altinget.

Bente Johannessen overtager stolen fra Rasmus Nielsen, Altingets stifter og chefredaktør, som i marts meddelte, at han fratræder som chefredaktør og overlader det redaktionelle ansvar til Jakob Nielsen, tidligere redaktionschef på Politiken, for selv at koncentrere sig om Altingets strategiske og forretningsmæssige udvikling som adm. direktør.

Rasmus Nielsen har været formand for Redaktionelt Udvalg siden 2013 og vil nu fortsætte som næstformand i Danske Medier - en post, han i forvejen bestrider.

Den nye formand har samtidig titlen som Danske Mediers repræsentant i styrelsen på Syddansk Universitet og er medlem af bestyrelsen for Pressens Uddannelsesfond, skriver Altinget.

Som menigt medlem af udvalget indtræder desuden Lea Korsgaard, ansvarshavende chefredaktør på Zetland, skriver mediet.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her