MediaWatch

Gruppeformand erstatter Bock som medieordfører

Leif Mikkelsen tager over efter den nyudnævnte kulturminister, Mette Bock.

Leif Mikkelsen (th) under Liberal Alliances årsmøde tidligere på året..

Mette Bock har forladt sin post som medieordfører for Liberal Alliance og er nu i stedet landets kulturminister. Hendes ordførerpost overtages af partiets gruppeformand, Leif Mikkelsen, skriver Altinget.

Ud over medieordførerskabet er Leif Mikkelsen også kultur- og idrætsordfører og kirkeordfører.

Den nye medieordfører har været medlem af Folketinget siden 2001, først for Venstre og siden for Ny Alliance, der senere fik navnet Liberal Alliance.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste Navne

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere