MediaWatch

Danske Mediers direktion går fra to medlemmer til ét

Christian Kierkegaard stopper som journalistisk direktør hos Danske Medier, men fortsætter i organisationen i andre roller.

Christian Kierkegaard, journalistisk direktør hos Danske Medier, forlader sin post ved årsskiftet. Det skriver Altinget.

Han har hidtil udgjort direktionen sammen med Danske Mediers adm. direktør, Ebbe Dal, som fra nytår vil være alene om at tegne organisationens direktion.

"Jeg har nu bestridt poster med ledelsesansvar i 30 år – først i KL, så i Dansk Journalistforbund, Dansk Fagpresse/Specialmedierne og de seneste år i Danske Medier. Jeg har fundet, at tiden nu er til at trappe ned på dette område," siger Christian Kirkegaard til Altinget.

Selvom han stopper som direktør, så vil han fortsat være tilknytte Danske Medier. Han fortsætter som seniorkonsulent og redaktør.

Han fortsætter ligeledes på flere tillidsposter herunder som medlem af Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles bestyrelse og journalistuddannelsen på SDU's bestyrelse.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste Navne

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere