MediaWatch

Tidligere Politiken-chef skifter til fagforbund

Fagforbundet HK/Privat får en ny kommunikationschef i skikkelse af tidligere redaktionschef på Politiken.

Efter ni år som redaktionschef på Politikens forbrugerredaktion stoppede Anette Claudi på avisen i forbindelse med sommerens fyringsrunde. Nu har hun fået et nyt job som kommunikationschef for HK/Privat. Det oplyser fagforbundet i en pressemeddelelse.

"Jeg glæder mig til at lave journalistik, som HK’s medlemmer kan bruge i deres arbejdsliv – og samtidig være med til at fortælle væsentlige historier om denne store medarbejdergruppe på det danske arbejdsmarked," udtaler Anette Claudi i meddelelsen.

Inden hun kom til Politiken, var Anette Claudi blandt andet redaktør på TV Avisen og i DR Dokumentar samt chefredaktør for fagbladet Journalisten.

En af hendes opgaver som ny kommunikationschef bliver at styrke fagforbundets digitale tilstedeværelse.

"Vi skal blandt andet udbygge og skærpe HK/Privats profil på de sociale medier. Det og meget andet glæder jeg mig til at samarbejde med Anette Claudi om," siger formand for HK/Privat Simon Tøgern om ansættelsen.

Spareplan koster redaktionschef på Politiken jobbet

Politiken finder ny chef for forbrugerredaktion internt

Forsiden lige nu

Ny formand for Medienævnet

Kulturminister Mette Bock (LA) har udpeget et nyt Medienævn, og det betyder nye folk i hovedparten af stolene. Blandt andet formanden er nyudnævnt.

Seneste Navne

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere