MediaWatch

DJ skal vælge nye medlemmer af Cavling-komite

Komiteen, der uddeler Cavling-prisen, skal have nye medlemmer, og udvælgelsesprocessen ruller nu i gang.

Dansk Journalistforbund skal finde nye medlemmer af Cavling-komiteen, når de nuværende fem medlemmers periode udløber. Derfor indleder forbundet nu jagten på de nye medlemmer, skriver Dansk Journalistforbund.

Første skridt i rekrutteringsprocessen er, at kandidater skal indstilles. Det trin i processen er der deadline på 20. maj. Det er Journalistforbundets hovedbestyrelse, der vælger de nye medlemmer. Det sker på et møde i juni.

De fem nuværende medlemmer af Cavling-komiteen er formand Kirsten Pilgaard fra Nordjyske Medier, Torben Møller, DR Midt & Vest, Ida Ebbensgaard, DR, Lars Ruggard fra Rugaard og Hvidtfeldt og Kaare Sørensen, TV 2.

2015-udgave af Cavling-prisen blev uddelt i januar 2016 og gik til DR's Puk Damgsgaard for hendes dækning af konfliktfyldte områder i Mellemøsten og for bogen "Ser du månen, Daniel".

Forsiden lige nu

Få overblikket over chefskiftet på Børsen

Efter et lille halvt års ventetid blev det i går offentliggjort, hvem der skal udvikle erhvervsavisen Børsen fremover som ny topchef. Få overblikket over fakta, kommentarer og baggrund til skiftet her.

Bestsellersalget skuffer

Sæsonens store bøger sælger mindre end forventet ifølge flere forlag og forhandlere. Det har bl.a. ramt Gyldendal på økonomien.

Seneste Navne

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere