MediaWatch

Lars Munch forlader fødevarekoncerns bestyrelse

JP/Politikens Hus' bestyrelsesformand forlader bestyrelsen i fødevarekoncernen Løgismose Meyers efter lidt over et år på posten.

Efter lidt over et år stopper Lars Munch som formand for bestyrelsen i fødevarekoncernen Løgismose Meyers. Det skriver Finans.

"Vi har haft vanskeligt ved at blive enige om selskabets udvikling, og jeg går derfor af som formand og træder ud af bestyrelsen," siger Lars Munch til Finans om baggrunden for bruddet.

Lars Munch satte sig på formandsposten i selskabet 15. januar 2015. Ny mand i spidsen for Løsismose Meyers' bestyrelse bliver den hidtidige næstformand, Thomas Klitbo.

Lars Munch har siden marts 2014 været bestyrelsesformand i JP/Politikens Hus. Før da var han adm. direktør i samme koncern. Han er desuden bestyrelsesformand for kunstmuseet Louisiana.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Information nedlægger stillinger i sparerunde, Børsen har langt om længe landet ny overenskomst, og MediaWatch har skudt gang i en serie om en række store danske annoncører. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste Navne

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere