MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
Berthel Ravn Berthelsen Karsten Kjær 2.jpg Berthel Ravn Berthelsen (tv.) og Karsten Kjær | Foto: PR

Garvet tv-mand bliver partner og producent i Freeport

Tidligere chef hos Eyeworks og Warner Bros. Denmark slutter sig til Freeport Media som partner og producent.

AF

Berthel Ravn Berthelsen er ny producent og partner i Freeport Media. Det oplyser produktionsselskabet i en pressemeddelelse.

Den nye partner har senest været udviklingschef hos Warnes Bros. Denmark og var før det programchef hos produktionsselskabet Eyeworks.

Berthel Ravn Berthelsen skal fremover stå i spidsen for Freeport Media sammen med ejer og direktør, Karsten Kjær.

"Kombinationen af Karsten Kjærs omfattende journalistiske og produktionsmæssige kompetencer og mine erfaringer med programudvikling i alle genrer gør, at vi i Freeport kan byde ind med en meget bred vifte af danskudviklede ideer med garanti for et sikkert journalistisk håndelag og produktionskvalitet i topklassen," udtaler Berthel Ravn Berthelsen i pressemeddelelsen.

20 år på bagen

Freeport står bl.a. bag "Politiskolen" på TV 2, "Krimi 5" på Kanal 5 og "Aktionen på TV 3.

"Jeg glæder mig til samarbejdet. Det bliver både spændende og sjovt at få Berthel med til at udvide det factual entertainment brand, Freeport står for," siger Karsten Kjær, ejer af Freeport, i pressemeddelelsen.

Karsten Kjær stiftede Freeport for omkring 20 år siden, hvor selskabet var in-house produktionsselskab for MTG. Ifølge seneste årsregnskab, som er fra 2014, for moderselskabet Freeport Film havde selskabet et resultat på 1,3 mio. kr. og en egenkapital på 10,4 mio. kr.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her