MediaWatch

Mediechefer er på vej mod toppen i finanskæmpes bestyrelse

To direktører i store medieselskaber er blevet foreslået som hhv. formand og næstformand i Nykredit, som er på vej mod en børsnotering.

Nykredits hovedsæde i København

Steffen Kragh, adm. direktør for Egmont, og Merete Eldrup, adm. direktør for TV 2 er på vej mod centrale poster i Nykredit, der her til morgen har oplyst, at finanskæmpen er på vej på børsen.

De to mediechefer sidder i forvejen i bestyrelsen i Nykredit Holding, og nu ser det ud til, at de avancerer i bestyrelseslokalet.

"Det vil endvidere blive foreslået, at Steffen Kragh, adm. direktør for Egmont, og Merete Eldrup, adm. direktør for TV2/Danmark, indtræder som henholdsvis ny formand og ny næstformand for Nykredit Holding og Nykredit Realkredit," fremgår det af en skrivelse, der varsler den forestående børsnotering.

Ifølge databasen BIQ har Merete Eldrup siddet i bestyrelsen for Nykredit Holding siden 2010, mens Steffen Kragh har været med siden 2009. Sidstnævnte er i dag næstformand i bestyrelsen.

Den nuværende formand for Nykredit Holding, Steen E. Christensen, træder tilbage, fordi han falder for aldersgrænsen.

Forsiden lige nu

Ny formand for Medienævnet

Kulturminister Mette Bock (LA) har udpeget et nyt Medienævn, og det betyder nye folk i hovedparten af stolene. Blandt andet formanden er nyudnævnt.

Seneste Navne

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere