MediaWatch

Cavling-vinder bliver ny kommunikationsdirektør i fødevaregigant

Prisbelønnet journalist skal stå i spidsen for den globale kommunikation i Danish Crown.

Erik Eisenberg får fra 1. januar ansvaret for den globale kommunikation hos slagteriet Danish Crown, når han tiltræder som ny kommunikationsdirektør. Det skriver Finans.dk.

Han kommer fra en lignende stilling i Mærsk-selskabet APM Terminals. Inden da har Erik Eisenberg blandt andet haft ansvaret for kommunikationen i Dansk Supermarked.

Som journalist har Erik Eisenberg to gange vundet den prestigefyldte Cavlingpris. Han har blandt andet arbejdet på Jyllands-Posten, TV 2, Børsens Nyhedsmagasin og Ekstra Bladet.

Danish Crowns mangeårige kommunikationsdirektør, Anne Villemoes, stoppede på posten 1. december.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste Navne

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere