MediaWatch

Kommunikations-direktør udpeget til topledelse

Kommunikationsdirektør i Dansk Industri får endnu en titel efter at være blevet udpeget som direktionsmedlem.

Marion Hannerup

Marion Hannerup, kommunikationsdirektør i Dansk Industri, er blevet udpeget som direktionsmedlem i interesseorganisationen. Det oplyser Dansk Industri i en pressemeddelelse.

Det er organisationenens adm. direktør, Karsten Dybvad, der har stået for udpegelsen af Marion Hannerup. Hun har været ansat i Dansk Industri siden 2012 og har bl.a. stået i spidsen for en omlægning af organisationens kommunikationspolitik.

Hun er uddannet journalist fra Danmmarks Journalisthøjskole, og før hun kom til Dansk Industri, har hun arbejdet for TV Avisen og som chefredaktør for Dagens Medicin.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste Navne

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere