MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
Christian_Vollerslev.jpg

Dansker ryger til tops i stor mediekoncern

Christian Vollerslev er blevet kommerciel direktør for Dentsu Aegis-koncernens amerikanske flagskib. Dermed har han bevæget sig et skridt op i en af verdens største bureaugrupper.

PrebenPetersen.jpg

Formand for TV 2 Fyn er død

TV 2 Fyn har mistet sin bestyrelsesformand Preben Petersen, der gik bort torsdag. Næstformand er konstitueret som ny formand.

anders bartholdy.jpg

Vejrvært forlader DR

Når DR Vejret flytter redaktionen fra København til Aarhus, bliver det uden værten Anders Bartholdy, der har valgt at stoppe.

Louise Steenbjerre77306 (1).jpg

Ny direktør skal udvikle Børsen på alle platforme

Portrætinterview: I relativ ubemærkethed er Louise Stenbjerre røget til tops i Børsen-koncernen. Anders Krab-Johansen kunne egentlig godt se hende som sin efterfølger på Børsen og mener, at hendes job er vigtigere end næsten alt andet lige nu. Her er fortællingen om magasinredaktøren og livsstilschefen, der er blevet redaktionel udviklingsdirektør på Børsen.

Weekendavisen.jpg

Weekendavisen udnævner digital redaktør

Markus Bernsen, nuværende korrespondent for Weekendavisen, skal være avisens digitale redaktør. Relancering af weekendavisen.dk står på listen over den nye redaktørs opgaver.

Nordjyske Medier 01.jpg

Direktør stopper i Nordjyske Medier

Nordjyske Medier lægger stillingen ned som koncern forretningsdirektør. Det betyder farvel til Claus Hovge Andersen, der fratræder i løbet af næste år.

Tina Müller.jpg

DR finder ny vært til Madmagasinet

Vært på DR Sporten flytter alligevel med resten af redaktionen til Aarhus. Hun bliver samtidig ny medvært til Adam Aamann, når aktualitetsmagasinet "Madmagasinet" rykker vest på.