MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
Jette-Skeem.jpg

Aller Media hapser direktør fra fagbogsforlag

Magasinhuset har fundet sin nye HR-direktør hos Karnov Group, der bl.a. udgiver fagbøger til jurastuderende og -professionelle. Jette Skeem skal hjælpe Aller Media i omstillingen til den digitale medievirkelighed.

Tina Müller.jpg

DR finder ny vært til Madmagasinet

Vært på DR Sporten flytter alligevel med resten af redaktionen til Aarhus. Hun bliver samtidig ny medvært til Adam Aamann, når aktualitetsmagasinet "Madmagasinet" rykker vest på.

Rasmus Nielsen og Per Mikael Jensen Foto Sif Meincke2.jpg

Rasmus Nielsen stopper som direktør for Altinget

Rokade i Altingets topledelse betyder, at ejer Rasmus Nielsen stopper som direktør for at blive bestyrelsesformand. Per Mikael Jensen, der i dag er bestyrelsesformand, bliver direktør og adm. chefredaktør.

POLFOTO_30398074.jpg

Berlingske henter graverjournalist fra JP

Ida Nyegård Espersen siger farvel til Jyllands-Posten og goddag til Berlingske, hvor hun bliver en del af gravergruppen, der har måttet afgive en journalist til korrespondentstilling i Bruxelles.

RITZAU_53634018.jpg

Briefing: Ugen i mediebranchen

Anders Krab-Johansens skifte til Berlingske Media og Mette Maix' afsked løb med meget af opmærksomheden i ugen, der også bød på flere regnskaber og EU-nyt om TV 2's statsstøttesager.

simon_stilling2.jpg

"Jeg var ikke længere 100 procent om bord"

MEDIEPROFILEN: Springet ud i livet som selvstændig hører til de modigste valg i karrieren for tidligere chefredaktør på Metroxpress og digital nyhedschef på TV 2 Simon Stilling, der er ugens gæst i Medieprofilen.

COLOURBOX3326512[1].jpg

Journalist vinder årets Timbuktu-pris

Et fokus på udviklingen i landbruget i Afrika og en dokumentar om danske landmænd på savannen, sikrer journalist Peter Tygesen årets pris og de medfølgende 100.000 kr.

POLFOTO_39414887.jpg

Pressechef i Mærsk stopper

Efter 17 år i containerredderiet A.P. Møller-Mærsk stopper pressechefen for Maersk Line-divisionen af personlige årsager.