MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
158027478.jpg

Medie: DR's nye tv-chef får årsløn på lige over en mio

Ifølge Ekstra Bladet kommer DR's nye tv-chef Emma Kronqvist til at få en årsløn, der ligger på lige over en mio. kr.

AF

DR's nye tv-chef, svenske Emma Kronqvist, kommer til at få en årsløn på lige over 1 mio. kr., når hun senere på året tiltræder i stillingen, skriver Ekstra Bladet.

Årslønnen på 1.048.228,68 kr. inklusiv pension, som er svarende til en månedsløn på 87.352,39 kr., oplyser DR's kommunikationschef Lasse Bastkjær Jensen i en mail til Ekstra Bladet.

Til sammenligning tjente adm. direktør Maria Rørbye Rønn, som har titel af generaldirektør, sidste år 3,67 mio. kr, mens de fem øvrige medlemmer af direktionen tjente 9,75 mio. kr. – i gennemsnit 1,95 mio. kr. per person.

Emma Kronqvist, som i øvrigt ikke kommer til at være en del af direktionen, tiltræder stillingen i DR 1. december. Den nye tv-chef har siden 2002 arbejdet for SVT, senest som programafdelingschef. Hos DR får Emma Kronqvist ansvaret for at sammensætte og udvikle DR's tv-tilbud.

Stillingen som tværgående tv-chef blev oprettet i forbindelse med en reorganisering af DR Medier i maj. Den indebar bl.a., at Christoffer Guldbrandsen stoppede som kanalchef for DR2, og at posten som overordnet chef for DR's kanaler blev oprettet.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her