MediaWatch

Chefredaktør i Nordjyske tager plads i Pressenævnet

Politikens Christian Jensen udtræder af Pressenævnet, efter at chefredaktør i Nordjyske Medier har taget plads i nævnet.

Turid Fennefoss Nielsen, chefredaktør på Nordjyske Medier, indtræder som repræsentant i Pressenævnet for Jørn Mikkelsen. Det skriver Pressenævnet på sin hjemmeside.

Her overtager hun pladsen som stedfortræder for Jørn Mikkelsen, der stoppede som ansv. chefredaktør på Jyllands-Posten i september. Hans plads har indtil videre været besat af Politikens ansv. chefredaktør, Christian Jensen, som dermed træder ud af Pressenævnet.

Turid Fennefoss Nielsen kom til Nordjyske Medier i 2013. Tidligere har hun været chefredaktør for Århus Stiftstidende og Randers Amtsavis samt været kommunikationschef for uddannelses- og forskningssamarbejdet It-vest i Aarhus og for Mejeriforeningen.

Forsiden lige nu

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

Seneste Medienyt

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere