MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE

Trykkerier trækker Folketidende i stort minus

Usikker fremtid for trykkerier ender med at ødelægge billedet i et regnskab fra Folketidende, der ellers viste overskud på mediedriften.

AF
50291-img2

Folketidendes andele i trykkerier på Falster og i Malmø er rundet ned til et rundt nul, og derfor munder 2013 ud i et underskud på 38,8 mio. kroner, skriver avisen.

Det sker, fordi der ved regnskabets afslutning ikke forelå nogen langsigtet aftale for finansiering og afdrag på gælden.

Adm. direktør Jan Holmboe påpeger imidlertid, at der kom overskud på driften af Folketidendes medier, der blandt andet tæller dagblad og netavis samt Radio Sydhavsøerne. Han fortæller desuden, at afskrivningen på trykkeriaktiviteterne ikke vil få indflydelse på driften af medierne.

”Vi har også været gennem en hård rationalisering, som samtidig har stillet store krav til medarbejderne. Der er vist stor korpsånd og ydet en ekstra indsats, sådan at vi fortsat har lokale medier på Lolland-Falster, hvor den generelle udvikling jo også er en udfordring for en mediekoncern som vores. Befolkningstallet daler, der bliver færre butikker og virksomheder med mere,” siger Jan Holmboe.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her