MediaWatch

Zetland vinder pris for design

En række danske medier, herunder Zetland, Berlingske, Politiken og Information, er blevet hædret for deres design både digitalt og på print.

Netmediet Zetland har vundet topprisen ved The Society for News Design Scandinavias (SNDS) prisuddeling. Det oplyser SNDS på sin hjemmeside.

Zetland vandt prisen "Best of Show" i den digitale kategori. De øvrige vindere af guldpriser digitalt blev norske Dagbladet, NRK og svenske Expressen.

I printkategorien gik topprisen til finske Sunnuntaisuomalainen. Berlingske vandt guld for sit redesign. Guldpriser blev desuden givet til Politiken, VG, Dagens Nyheter, Information, Aftenposten og Aamulehti.

I alt blev der givet 84 priser i printkategorien og 43 i den digitale kategori.

Forsiden lige nu

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

Seneste Web & Mobil

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere