MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
ThomasLauritzen FotoRasmusFlindPedersen.jpg Foto: Rasmus Flindt Pedersen

Europa-korrespondent rykker fra Politiken til Altinget

Altinget opgraderer med en ekstra korrespondent og Europa-analytiker i Bruxelles, der er hentet fra Politiken, og som samtidig skal være vært på ny podcast.

AF

Politiken mister sin erfarne Europa-korrespondent, når Thomas Lauritzen rykker fra dagbladet til Altingets kontor i Bruxelles. Her skal han være korrespondent, Europa-analytiker og vært for en ny podcast på Altinget, skriver nichemediet i en pressemeddelelse.

Altingets redaktion i Bruxelles består i forvejen af EU-redaktør Rikke Albrechtsen og en journalistpraktikant. Med Thomas Lauritzen om bord vil Altinget sætte mere fokus på EU og særligt de igangværende Brexit-forhandlinger.

"Brexit får enorm betydning for både EU og Danmark, og som nichemedie vil vi gerne tilbyde landets bedste dækning af processen og dens konsekvenser. Vi vil også gerne styrke dækningen af EU-parlamentet for at bringe europæisk politik tættere på danskerne," siger Jakob Nielsen, ansv. chefredaktør for Altinget, i meddelelsen.

Europa-dækningen skal samtidig udvides med en ny podcast om EU, der rulles ud senere på året, med Thomas Lauritzen.

Thomas Lauritzen har tidligere dækket Europa for Aktuelt, Danmarks Radio og altså senest Politiken, hvor han har været i 14 år. Han er medforfatter til bogen "I spidsen for Europa" fra 2003 om det danske EU-formandskab i 2002 og østudvidelsen.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her