MediaWatch

Facebook lancerer videoplatform

I første omgang får en begrænset amerikansk brugerskare adgang til ny Facebook-platform dedikeret til videoindhold.

Watch er navnet på en ny platform for videoindhold, som Facebook vil gå i luften med. Det skriver det sociale medie i en meddelelse.

Den nye platform vil udelukkende bestå af levende billeder og indeholde både live-videoer og optaget indhold.

"Watch er personaliseret for at hjælpe dig med at opdage nye programmer med udgangspunkt i, hvad dine venner og fælleskaber ser. For eksempel kan du findes sektioner som "Mest omtalt", der fremhæver programmer, der afføder samtale, "Det får folk til at grine", der indeholder programmer, hvor mange har brugt "Haha"-reaktionen, og "Hvad venner ser", som hjælper dig med at komme i kontakt med venner om programmer, som de også følger," skriver Facebook.

I første omgang bliver Watch tilgængelig for en begrænset gruppe af brugere i USA, ligesom det til en begyndelse kun er en mindre skare af udgivere, der får adgang til platformen. Planen er at lave en bredere lancering snart, skriver Facebook.

Facebook ser videoindhold som fremtidig indtægtskilde

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste Web & Mobil

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere