MediaWatch

Youtube-stjerne sætter beløb på Disney-samarbejde

Et samarbejde med Disneys Youtube-selskab havde en værdi på over 60 mio. kr. for svensk Youtube-stjerne ifølge hans egen vurdering.

Den svenske Youtuber Felix Kjellberg, som på Youtube går under navnet Pewdiepie.

Et samarbejde med Disneys Youtube-selskab havde en værdi på 10 mio. dollars (63 mio. kr.) for den svenske Youtuber Felix Kjellberg, som måske er bedre kendt under navnet Pewdiepie. Det skriver Breakit.

Samarbejdet mellem Felix Kjellberg og Maker Studios ophørte tidligere på året efter sager om, at flere af Felix Kjellbergs videoer indeholdt antisemitisk indhold. Samarbejdet mellem parterne var placeret i et selskab, som Felix Kjellberg og Maker Studios ejede halvdelene af hver.

Ifølge dokumenter til den britiske erhvervsstyrelse værdisatte Felix Kjellberg selv sin andel af selskabet til 10 mio. dollars. Værdisætningen er dog sat, inden Maker Studios valgte at afbryde samarbejde med Felix Kjellberg.

Siden da har parterne aftalt, at Felix Kjellberg skal købe Maker Studios ejerandel. Det er dog ifølge Breakit endnu ikke sket, men Felix Kjellberg forventer, købet går igennem i løbet af den næste måned.

Forsiden lige nu

TV 2 varsler højere reklamepriser i 2018

Annoncørerne må se frem til højere reklamepriser på TV 2's flow-kanaler i 2018, varsler TV 2's salgsdirektør. Bureauer forstår udviklingen, men ser TV 2's udmelding som et forhandlingsoplæg.

Schibsted henter knap 2 milliarder i nye aktier

Den norske aviskoncern, der bl.a. ejer Aftonbladet, har netop udstedt nye aktier for 2,5 mia. norske kroner. Pengene skal bruges til flere opkøb på rubrikmarkedet, men sendte aktiekursen nedad.

Seneste Web & Mobil

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere