MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
RITZAU_52459372.jpg Den svenske Youtuber Felix Kjellberg, som på Youtube går under navnet Pewdiepie. | Foto: /ritzau/AP

Youtube-stjerne sætter beløb på Disney-samarbejde

Et samarbejde med Disneys Youtube-selskab havde en værdi på over 60 mio. kr. for svensk Youtube-stjerne ifølge hans egen vurdering.

AF

Et samarbejde med Disneys Youtube-selskab havde en værdi på 10 mio. dollars (63 mio. kr.) for den svenske Youtuber Felix Kjellberg, som måske er bedre kendt under navnet Pewdiepie. Det skriver Breakit.

Samarbejdet mellem Felix Kjellberg og Maker Studios ophørte tidligere på året efter sager om, at flere af Felix Kjellbergs videoer indeholdt antisemitisk indhold. Samarbejdet mellem parterne var placeret i et selskab, som Felix Kjellberg og Maker Studios ejede halvdelene af hver.

Ifølge dokumenter til den britiske erhvervsstyrelse værdisatte Felix Kjellberg selv sin andel af selskabet til 10 mio. dollars. Værdisætningen er dog sat, inden Maker Studios valgte at afbryde samarbejde med Felix Kjellberg.

Siden da har parterne aftalt, at Felix Kjellberg skal købe Maker Studios ejerandel. Det er dog ifølge Breakit endnu ikke sket, men Felix Kjellberg forventer, købet går igennem i løbet af den næste måned.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her