MediaWatch

Børsen og EB tilmelder sociale medieprofiler Pressenævnet

Der kan nu klages til Pressenævnet over flere sociale medie-kanaler hos Ekstra Bladet og Børsen.

Ekstra Bladet og Børsen har tilmeldt en række profiler på sociale medier til Pressenævnet. Det betyder, at folk nu kan klage til nævnet over det indhold, som medierne deler på de pågældende sociale medieplatforme. Det skriver Pressenævnet.

For Ekstra Bladets vedkommende er der tale om tre Facebook-sider - Ekstra Bladet, Ekstra Bladet Flash og Ekstra Bladet Sport - samt Twitter-kontoen "ebbreaking".

Børsen har tilmeldt to Instagram-profiler for Børsen Pleasure og Børsen Opinion. Børsen har i forvejen tilmeldt en række Facebook- og Twitter-profiler til Pressenævnet.

Tidligere på ugen meddelte Politiken, at den har lavet en lignende manøvre med en lang række af mediets konti på både Facebook, Twitter og Instagram.

Politiken tilmelder sine sociale mediekanaler Pressenævnet

Forsiden lige nu

"Vi er pivstolte over DR3"

JULESTAFET 2017. Paradise Papers og Panama Papers var årets store historier, som viser, hvad globalt journalistisk samarbejde kan udrette, mener DR's mediedirektør Henriette Marienlund, der peger på de kommende medieforhandlinger, som værende næste års cliffhanger.

Dagens Byggeri bliver 100 pct. digitalt

Fagudgivelsen Dagens Byggeri, som FBG Medier står bag, bliver lagt om til et rent digitalt foretagende. Sidste trykte udgave af magasinet er netop sendt på gaden.

Seneste Web & Mobil

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere