MediaWatch

Telenor afviser at udlevere kundeoplysninger i piratsag

Teleselskabet er klar til at gå til landsretten, hvis selskabet taber en sag om udlevering af kundeoplysninger i sag om ulovlig deling af film.

Telenor afviser at imødekomme et ønske fra et advokatfirma om at udlevere oplysninger om en kunde i forbindelse med en sag om ulovlig deling af film. Og skulle Retten på Frederiksberg, hvor sagen kører, pålægge Telenor at udlevere kundeoplysningerne, er teleselskabet klar til at tage sagen i landsretten. Det skriver Version2.

"Det er efter vores vurdering ikke rimeligt, at vi pålægges at udlevere oplysninger om vores kunder, blot for at andre kan inddrive deres tilgodehavende," skriver juridisk direktør i Telenor, Mette Eistrøm Krüger, i et skriftligt svar til Version2.

Tidligere i år tabte Telenor en sag om netop fildeling ved Retten på Frederiksberg. Dengang ankede Telenor dommen til landsretten, hvorefter advokatfirmaet trak sagen tilbage.

Telenor fortæller til Version2, at selskabet oplever, at et stigende antal advokatfirmaer beder om at få udleveret kundeoplysninger i forbindelse med sager om ulovlig fildeling.

Forsiden lige nu

Få overblikket over chefskiftet på Børsen

Efter et lille halvt års ventetid blev det i går offentliggjort, hvem der skal udvikle erhvervsavisen Børsen fremover som ny topchef. Få overblikket over fakta, kommentarer og baggrund til skiftet her.

Bestsellersalget skuffer

Sæsonens store bøger sælger mindre end forventet ifølge flere forlag og forhandlere. Det har bl.a. ramt Gyldendal på økonomien.

Seneste Web & Mobil

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere