MediaWatch

Altinget skifter ud på redaktør-post

Peter Pagh-Schlegel overtager posten som redaktør for Altinget-portal, og den hidtidige redaktør skal fremover være spindoktor for Morten Messerschmidt.

Peter Pagh-Schlegel.

Altingets kulturportal får ny redaktør i skikkelse af Peter Pagh-Schlegel. Det skriver Altinget.

Den nye redaktør har været hos Altinget siden september sidste år og har tidligere været kulturjournalist hos Jyllands-Posten.

På redaktørposten afløser Peter Pagh-Schlegel Erik Bjørn Møller. Han har desuden været uddannelses- og nyhedsredaktør. Erik Bjørn Møller skal fremover være spindoktor for Morten Messerschmidt, medlem af Europa-Parlamentet for Dansk Folkeparti, skriver Altinget. Han har tidligere været blandt andet pressechef for Socialdemokratiet.

"Jeg sætter stor pris på Morten som menneske, og samtidig er han en uhyre begavet og spændende politiker med et potentiale som de færreste," siger Erik Bjørn Møller til Altinget.

Også på Altingets øverste redaktionelle post blev der for nylig præsenteret nyt. Her blev Jakob Nielsen, redaktionschef på Politiken, præsenteret som ny chefredaktør. Den post er i øjeblikket besat af Altingets stifter og adm. direktør, Rasmus Nielsen, der fremover skal fokusere mere på mediets strategiske og forretningsmæssige udvikling.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste Web & Mobil

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere