MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
Jonathan Løw.jpg Jonathan Løw | Foto: PR

Ny webtv-kanal vil hjælpe iværksættere på vej

Jonathan Løw står bag ny online tv-kanal med fokus på iværksætteri. Talkshow er første skud på stammen, og mere indhold kan komme til.

HANAN EL RRAMI

Danskere med iværksætterdrømme har mulighed for at få svar på deres spørgsmål om iværksætteri, når tv-kanalen Listen Louder går i luften. Det sker mandag den 6. marts.

Bag tv-kanalen står Joachim Løw, der har flere iværksætterprojekter bag sig.

"Tanken bag den nye tv-kanal på nettet er at producere indhold, som har interaktivitet og iværksætteri i højsædet. Første skud på stammen er et talkshow-format, der til at begynde med sendes live via Facebook. Målet med talkshowet er på en hyggelig og interaktiv måde at hjælpe så mange danskere som muligt videre med deres idéer," udtaler Jonathan Løw i en pressemeddelelse.

Jonathan Løw, som selv har en baggrund i iværksætteri og investering, indtager værtsrollen for talkshowet Listen Louder Live. Her vil han dele scenen med en gæstevært. Blandt gæsteværterne er Lea Korsgaard, stifter af Zetland, og tv-vært og iværksætter Morten Resen.

Talkshowet bliver sendt på Facebook Live. Den kanal er valgt for at spare på omkostningerne. På længere sigt vil Listen Louder også sende indhold ud på andre platforme såsom Youtube og i andre formater. Blandt andet er podcasts på tapetet.

Tv-kanalen og talkshowet har premiere den 6. marts klokken 15. Første gæstevært bliver personlig træner og livstilsblogger Cecilie Lind.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her