MediaWatch

Blogplatform afskediger hver tredje ansatte

Platformen Medium sadler om og vil finde en ny forretningsmodel. 50 stillinger nedlægges i den manøvre.

Den amerikanske blogplatform Medium ændrer sin strategi og skiller sig i den forbindelse af med en stor del af medarbejderstaben. Det skriver platformens stifter og direktør, Evan Williams, i et blogindlæg.

Helt præcist nedlægger Medium 50 jobs. Medium fungerer som platform for massevis af mere eller mindre kendte bloggere og udgivere, og forretningsmodellen har hidtil baseret sig på annonceindtægter. Men det skal der laves om på.

"Vi tror på, at mennesker, som skriver og deler ideer, bør belønnes ud fra deres evne til at oplyse og informere, ikke bare deres evne til at tiltrække nogle få sekunders opmærksomhed," skriver Evan Williams i blogindlægget.

Præcist hvordan forretningsmodellen skal se ud fremover, er endnu ikke afklaret.

Forsiden lige nu

Schibsted henter knap 2 milliarder i nye aktier

Den norske aviskoncern, der bl.a. ejer Aftonbladet, har netop udstedt nye aktier for 2,5 mia. norske kroner. Pengene skal bruges til flere opkøb på rubrikmarkedet, men sendte aktiekursen nedad.

TV 2 varsler højere reklamepriser i 2018

Annoncørerne må se frem til højere reklamepriser på TV 2's flow-kanaler i 2018, varsler TV 2's salgsdirektør. Bureauer forstår udviklingen, men ser TV 2's udmelding som et forhandlingsoplæg.

Seneste Web & Mobil

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere