MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
rovsing.jpg Frederik Rovsing, adm. direktør i Euroinvestor. | Foto: PR/Euroinvestor

Euroinvestor sælger alle aktier i ejendomsselskab

Euroinvestor vil fremover fokusere alle kræfter på online medieaktiviteter inden for bolig- og finansmarkederne.

RITZAU/FINANS

Euroinvestor har solgt samtlige aktier i det lukkede ejendomsselskab Victoria Properties. Det oplyser Euroinvestor i en meddelelse.

Salget sker, fordi Euroinvestor næste år vil fokusere kræfterne på udviklingen af koncernens nuværende onlineforretninger.

"Bestyrelsen har taget beslutningen om salg af vores andel i Victoria Properties for at kunne dedikere vores ressourcer 100 pct. til Euroinvestor.com's strategi, der er at være det førende online-mediehus inden for bolig- og finansmarkedet i Danmark," siger Frederik Rovsing, der er administrerende direktør i Euroinvestor.com, i en meddelelse.

Euroinvestor ejede 3,02 mio. aktier svarende til knap 65 pct. af selskabet efter et købstilbud tilbage i september.

"Salget af ejerandelen medfører en mindre finansiel gevinst, men det har ikke været afgørende for beslutningen," siger Frederik Rovsing.

Aktierne er blevet solgt til tre forskellige. Scheibye Holding har købt af aktierne 1,35 mio. aktier svarende til 29,01 pct. af aktier og stemmerettigheder i Victoria Properties.

DG Byg har købt 1,21 mio. aktier svarende til 25,92 pct. af kapital og stemmer. Chr. Rovsing har købt 466.000 aktier eller 10 pct. af den samlede kapital og stemmer.

/ritzau/FINANS

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her