MediaWatch

Snapchat-ejere mødes med potentielle investorer

Snapchat har indledt samtaler med potentielle investorer inden den forventede børsnotering til næste år. Det sociale medie spås en værdi på 141-176 mia. kroner.

Det sociale medie Snapchat ventes at blive børsnoteret næste år, og børsnoteringen, der ifølge forudsigelserne vil give selskabet en værdi på mellem 20 og 25 mia. dollar (svarende til 141-176 mia. kr.), bliver en af de største introduktioner de seneste år. Derfor afholder Snapchat nu allerede indledende møder med potentielle investorer.

Det skriver Wall Street Journal.

Møderne falder lige oveni offentliggørelsen af Snapchats regnskab for tredje kvartal. Ifølge regnskabet ser virksomheden ud til at være på vej til at omsætte for 10 pct. mere end ventet i 2016.

Over 150 millioner personer bruger Snapchat daglig, hvoraf hovedmålgruppen består af personer mellem 18 og 34 år.

Hvis Snapchat bliver børsnoteret til den ventede værdi, bliver selskabet den største amerikanske teknologinotering, siden den kinesiske internetshop Alibaba blev børsnoteret til en værdi på 168 mia. dollar i 2014.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Information nedlægger stillinger i sparerunde, Børsen har langt om længe landet ny overenskomst, og MediaWatch har skudt gang i en serie om en række store danske annoncører. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste Web & Mobil

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere