MediaWatch

Egmont præsenterer nyt blogunivers

Native advertising er i fokus hos nyt blogunivers, der sigter efter at have 25 bloggere i løbet af 2017.

Storyplanes er navnet på et nyt blogunivers fra Egmont Creative Marketing, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Blogsitet er udelukkende fokuseret på native advertising og sponsoreret indhold. I første omgang er 11 bloggere tilknyttet Storyplanes, der blandt andet vil beskæftige sig med emnerne mode, bolig og karriere.

"Vi har skabt et stærkt alternativ til de eksisterende bloguniverser, hvor vi både tilgodeser både læsere og bloggere. Vores mål er at give en langt bedre læseoplevelse og højere trafik, som gavner både læsere og annoncørerne," udtaler Marcus Brandt, production manager hos Egmont Publishing, i pressemeddelelsen.

Blandt Storyplanes bloggere er dem, der hidtil har leveret blogs til Eurowoman.dk. De bliver flyttet med over på det nye site.

Målsætningen er at nå op på 25 bloggere i løbet af 2017.

Forsiden lige nu

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

Seneste Web & Mobil

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere