MediaWatch

Danske medier kalder til digitalt topmøde

JP/Politiken og Danske Medier står bag europæisk konference i København næste år sammen med international dagbladsorganisation.

Fremtidens digitale indtægtsstrømme og online abonnementsmodeller er nogle af temaerne, når JP/Politikens Hus og Danske Medier til næste år byder europæiske medier velkommen til en konference i København. Det sker i samarbejde med den internationale dagbladsorganisation Wan-Ifra.

Arrangementet finder sted 24.-26. april 2017, og 300 deltagere fra 30 forskellige lande ventes at komme til København i anledning af konferencen, skriver Wan-Ifra i en pressemeddelelse.

De tre hovedtemaer bliver fremtidens online abonnementsmodeller, mediernes tilbageerobring af annoncemarkedet og muligheder for at skabe nye indtægtsstrømme.

Online-annoncemarked gik tilbage i tredje kvartal

Fransk avis skruer bissen på over for adblock-brugere

Prognose: Svag vækst på reklamemarkedet i 2017

JP/Pol skruer op for programmatisk satsning

Forsiden lige nu

Mr. TV kritiserer DR: I lever ikke op til Pippi-princip

DR varetager egne interesser frem for at agere lokomotiv for den samlede danske tv-branche, mener tidligere Yousee-direktør. DR-direktør afviser, at DR ikke samarbejder, men siger, at DR's rolle først og fremmest er at levere public service til alle danskere.

Ny formand for Medienævnet

Kulturminister Mette Bock (LA) har udpeget et nyt Medienævn, og det betyder nye folk i hovedparten af stolene. Blandt andet formanden er nyudnævnt.

Seneste Web & Mobil

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere