MediaWatch

Lindhardt og Ringhof indgår kontrakt med startup

To måneder gammelt selskab har indgået en kontrakt med Egmont-forlaget om en platform for e-bøger til gymnasieelever.

Egmont-forlaget Lindhardt og Ringhof har indgået en kontrakt med den to måneder gamle virksomhed Lix, der står bag en platform for e-bøger til gymnasieelever. Det skriver Børsen.

"Det er helt vildt, at en så stor spiller i en etableret og traditionel branche vælger en helt ny virksomhed som os," siger Kasper Krog, der står bag Lix sammen med adm. direktør Camilla Hessellund Lastein.

Lindhardt og Ringhof vil bruge Lix's platform til at skabe en digital skoletaske med 400 lærebogstitler til elever på gymnasielle uddannelser. Forlagets mål er, at 30 pct. af de danske gymnasieelever er brugere inden for et par år.

Lix står ikke til at tjene penge på aftalen med Lindhardt og Ringhof, men vil i stedet bruge samarbejdet til at skabe en stærk case, fortæller Kasper Krog. I stedet skal selskabet i fremtiden tjene penge ved, at brugerne betaler et månedligt abonnement på 29 kr.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Information nedlægger stillinger i sparerunde, Børsen har langt om længe landet ny overenskomst, og MediaWatch har skudt gang i en serie om en række store danske annoncører. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste Web & Mobil

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere