MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
7315048.jpg Foto: Jens Panduro/Polfoto/Arkiv

Eniro udskifter hele bestyrelsen

Samtlige bestyrelsesmedlemmer i Eniro ønsker ikke genvalg, og derfor er fire nye medlemmer kørt i stilling.

AF

Der er udsigt til total udskiftning i Eniros bestyrelse. Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

De fem nuværende bestyrelsesmedlemmer ønsker ikke at genopstille, og derfor foreslår Eniros nomineringskomite, at der vælges fire nye medlemmer, når selskabet holder generalforsamling 27. april.

Eniro har været igennem et par turbulente år. Bl.a. blev den tidligere topchef Johan Lindgren fyret i august 2014, og flere nedjusteringer har siden ramt selskabet, der også har gennemført sparerunder.

"Eniros bestyrelse har haft en ekstraordinær arbejdsbyrde igennem flere år, hvilket har stillet store krav til medlemmerne, og nomineringskomiteen er blevet gjort opmærksom på behovet for at finde en helt ny bestyrelse. Vi foreslår, at bestyrelsen består af fire medlemmer med store kompetencer og relevant erfaring," udtaler Pehr-Olof Malmström, formand for Eniros nomineringskomite, om bestyrelsesudskiftningen i fondsbørsmeddelelsen.

Til at lede bestyrelsen foreslår nomineringskomiteen Björn Björnsson som formand. Han har en lang række af både nuværende og tidligere bestyrelsesposter på sit cv. Komiteen foreslår, at de tre øvrige nye bestyrelsesmedlemmer bliver Ola Salmén, Joachim Berner og Örjan Frid.

Eniro er noteret på børsen i Stockholm og har aktiviteter i bl.a. Danmark, Sverige, Norge og Polen. Selskabet har dansk topchef i form af Stefan Kercza.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her