MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
POLFOTO_40874751.jpg Lea Korsgaard og Hakon Mosbech, Zetland. | Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto/Arkiv

Investor: Zetland kravler ud af elfensbenstårnet

Én af de private investorer bag Zetland kalder folkene bag mediet "tossede idealister" og lægger vægt på, at Zetland beder læserne om input.

AF

8 mio. kr. af midlerne bag det relancerede Zetland, der gik i luften i mandags, kommer fra private investorer. Ditlev Bredahl tegner sig for 4,5 mio. kr. og fortæller i et interview med Berlingske om sin medieinvestering.

Han kalder folkene bag Zetland for "tossede idealister, der faktisk kan eksekvere". Ditlev Bredahl betoner også, at Zetland lægger op til, at brugerne skal bidrage og inspirere til indholdet.

"Zetland har en umådelig respekt for læserne. De går ud fra, at læserne ved mindst lige så meget om emnerne, som de gør. Udgangspunktet er at spørge læserne om input. De kravler ud af elfensbentårnet, som mange gamle medier befinder sig i, og møder læserne med en upåtagethed. Det er sgu da fedt," siger Ditlev Bredahl til Berlingske.

Ditlev Bredahl er til daglig adm. direktør i softwareselskabet Onapp, som han også selv stiftede.

Ud over midlerne fra private investorer har Zetland modtaget 4 mio. kr. i mediestøtte og hentet 534.000 kr. i en crowdfunding-kampagne.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her