MediaWatch

Facebook byder på streaming-rettigheder til NFL

Det sociale medie har lagt billet ind på torsdagskampe fra NFL. De skal angiveligt være med til at sparke satsningen på live-video i gang.

Facebook blander sig nu i kampen om sportsrettigheder. Det sociale medie bekræfter således, at det ligger i forhandlinger med NFL om rettighederne til at live-streame torsdagskampe fra den yderst populære amerikanske liga, skriver Variety.

"Vi taler med en masse folk om live (video). Der er tonsvis af indhold, der passer ind i det formaet," siger Dan Rose, Facebooks direktør for partnerskaber.

Adspurgt om Facebooks forsøg på at sikre sig live-streaming-rettighederne til NFL svarer han, at "det må vi se". Facebook er angiveligt ikke kun interesseret i at streame kampene fra NFL, men også tilbyde indhold før og efter kampene, bl.a. fra holdenes omklædningsrum. Ifølge Variety byder også Amazon og Verizon ind på NFL-rettighederne.

Købet af sportsrettighederne skal være være med til at sparke Facebooks satsning på live-video i gang. Sidste sommer lancerede Facebook dets live-video produkt, Facebook Live, som indtil nu har udvalgte kendisser om bord.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Information nedlægger stillinger i sparerunde, Børsen har langt om længe landet ny overenskomst, og MediaWatch har skudt gang i en serie om en række store danske annoncører. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste Web & Mobil

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere