MediaWatch

DK Medier udvider med medie om deleøkonomi

Mediehuset bag avisen Kommunen og netavisen dknyt.dk søsætter netmedie med fokus på deleøkonomi.

Et nyt netmedie har slået dørene op i dag, skriver dknyt.dk. "Delebyer.dk" bliver det første nichemedie, der udelukkende dækker deleøkonomiens udvikling og betydning med nyheder, reportager og blogs.

Bag det nye medie står mediehuset DK Medier, der bl.a. også udgiver netavisen dknyt.dk og avisen Kommunen.

"Danskerne har jo altid delt, men med de nye digitale platforme har det virkeligt taget fart, og flere og flere økonomer mener, at deleøkonomien kommer til at ændre den måde, vi tænker ejerskab på. Derfor er det vigtigt, at der er noget kvalificeret nyhedsstof på området, og det vil vi gerne levere," siger direktør i DK Medier, Claus G. Theilgaard, om det nye tiltag.

Han uddyber, at det nye medie især vil have fokus på at dække deleøkonomiens betydning for det offentlige Danmark, der er et fælles omdrejningspunkt for dækningen i DK Mediers udgivelser.

Lanceringen af delebyer.dk er samtidig timet i forbindelse med, at Erhvervs- og Vækstministeriet har varslet en strategi for, hvordan der skal tænkes deleøkonomi i Danmark, siger Claus G. Theilgaard.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste Web & Mobil

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere