MediaWatch

Infomedia opruster med nyansættelser

Tidligere pressechef for Det Konservative Folkeparti er blandt Infomedias nyansættelser, der skal styrke markeds- og salgssiden.

Landets dominerende medieovervågnings-virksomhed, Infomedia, der ejes ligeligt at Berlingske Media og JP/Politikens Hus, opruster markeds- og salgsafdelingen med en række nyansættelser. Det skriver Infomedia i en pressemeddelelse.

Infomedia har ansat tre nye client executives. En af dem er Henrik Hilleberg, der kommer fra KMD, hvor han har arbejdet med public affairs. Henrik Hilleberg er desuden tidligere pressechef for Det Konservative Folkeparti, hvor han også har arbejdet som politisk-økonomisk chef.

"Henrik har derfor et dybt kendskab til kommunikationsudfordringerne i offentlige organisationer og den politiske sfære generelt og kommer derfor til at have fokus på det offentlige og politiske segment," skriver Infomedia.

Ny er også Dan Gabiel. Han har de seneste fire år arbejdet som kommunikationsrådgiver i Horesta. Dan Gabiel får ansvaret for store danske og internationale virksomheder i den private sektor.

Sidste nyansættelse er Trine Bøgeriis Hansen, som kommer fra en stilling som senior konsulent i PWC. Informedias SME-kunder bliver hendes ansvar, skriver selskabet.

Infomedia fik i seneste regnskabår, 2014, et driftsresultat på 3,6 mio. kr. og et overskud efter skat på 4,6 mio. kr.

Forsiden lige nu

Ny formand for Medienævnet

Kulturminister Mette Bock (LA) har udpeget et nyt Medienævn, og det betyder nye folk i hovedparten af stolene. Blandt andet formanden er nyudnævnt.

Seneste Web & Mobil

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere