MediaWatch

Netflix vil producere fransk serie med stjernebesætning

Streamingtjenesten satser stort med sin første fransksprogede serie, der får kendt skuespiller i hovedrollen.

Som et led i sin strategi om at blive en stor spiller uden for USA's grænser har Netflix offentliggjort planer om at sende streamingtjenestens første egenproducerede tv-serie på fransk. Det skriver Berlingske.

”Marseille” bliver navnet på tv-serien, der eftersigende får politik og korruption i den sydfranske havneby som omdrejningspunkt, og hovedrollen som byens borgmester skal spilles af franske Gerard Depardieu.

Plottet er blevet beskrevet som en europæisk udgave af en anden Netflix-serie, nærmere bestemt ”House of Cards” med Kevin Spacey i hovedrollen som politikeren Frank Underwood.

"Marseille" får premiere til maj.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste Web & Mobil

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere