MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
20130830tdc0027_01.jpg

Banker hæver anbefaling af TDC-aktien

TDC-aktien er igen blevet interessant for investorer, mener Nordea og Royal Bank of Canada.

/ritzau/FINANS

De seneste måneder har der været prisstigninger på det danske mobilmarked, og det har efterhånden gjort det interessant igen at købe aktier i teleselskabet TDC, mener bank.

Det mener Royal Bank of Canada, der er vendt rundt i sit syn på TDC-aktien og har hævet anbefalingen til "outperform" fra "underperform", skriver Bloomberg News.

"TDC's nuværende aktiekurs er et attraktivt tidspunkt at gå ind i aktien set i lyset af det seneste positive momentum i den private del af det danske mobilmarked," skriver banken, der dog mener, at det er for tidligt at tale om en genopretning af markedet.

TDC holder 27. januar kapitalmarkedsdag i London, hvor teleselskabet blandt andet vil løfte sløret for en revideret udbyttepolitik.

Royal Bank of Canada venter, at TDC fremover vil udbetale mindst 40 pct. af pengenestrømmene i udbytte, hvilket næste år vil svare til et udbytte på 1,46 kr. per aktie. Til sammenligning var udbyttet sidste år på 2,50 kr. per aktie.

Også Nordea er blevet mere positive over for aktien. Banken har fredag hævet anbefalingen til "hold" fra "sælg".

"Vi begynder at kunne se lidt prisdisciplin på det danske marked, hvor TDC's konkurrenter også har sat prisen op på de billigste abonnementer på markedet. Vi ved ikke, om stigninger kommer til at holde - men de andre er i hvert fald fulgt med her og nu," siger chefaktierådgiver Michael Borre til Ritzau Finans.

/ritzau/FINANS

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her