MediaWatch

Youtube hopper med på nyt videoformat

Videotjenesten vil i løbet af 2016 understøtte et nyt format, der giver bedre billeder. Youtube følger dermed trop efter Netflix og Amazon.

Klarere billeder og flottere farver skulle blive konsekvensen af det nye videoformat ved navn HDR. Det kan Youtube-brugere se frem til at nyde i løbet af det kommende år. Det skriver Politiken.

På den netop overståede forbrugerelektronikmesse CES i Las Vegas meldte videotjenesten ud, at den i 2016 vil begynde at understøtte det nye format. Dermed følger Youtube i hælene på Netflix og Amazon, som allerede har meldt ud, at de vil lancere HDR-formatet.

Teknologien fungerer ved, at flere billeder, der er optaget ved forskellige lyseksponeringer, bliver lagt sammen til ét. Det skulle resultere i et mere nuanceret og tydeligere billede.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste Web & Mobil

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere