MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
nichehuset.jpg

Ungt annoncebureau lægger underskud bag sig

Salgsarbejde for nichemedierne Altinget, Mandag Morgen og Økonomisk Ugebrev gav pæn vækst for Nichehuset i 2016, der vil gå mod strømmen og satser på høje annoncepriser og få kunder.

facebook JEFF CHIU.jpg

Facebook udvider med live-sport

Facebook har købt rettighederne til at streame baseballkampe fra topligaerne i USA. Det sociale medie skærper dermed konkurrencen om livesport med tv-stationerne.

TV_2_TH_foyer_NEWS_studie_2400_px.jpg

Briefing: Ugen i mediebranchen

Staten har fundet rådgivere til TV 2-salg, Haagerup sender stikpille til private medier, og rubrikforretning var lyspunktet i Jysk Fynske Medier i 2016. Kom med på rundtur i ugens begivenheder i mediebranchen.

RITZAU_46056730.jpg

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad Mini.

Netflix film Okja.jpg

Netflix-film stoppet i Cannes med buhen

Netflix har nægtet at lade sin film "Okja" vise i franske biografer på grund af biografernes eksklusivitet på at vise premierefilm i landet. I Cannes afbrydes filmen af buhen.

RITZAU_61723781.jpg

EU-Parlamentet stemmer for forslag om online-tv

EU's institutioner er næsten i mål med deres ambition om, at EU-borgere skal kunne tage deres abonnementer til onlinefilm og tv-serier med til udlandet, når de er på ferie, efter EU-Parlamentet har stemt for forslaget.

AndersBlauenfeldt_TV_2.jpg

Goddag mand, streaming

Anders Blauenfeldt, digital direktør på TV 2, mener, at ordet "streaming" giver anledning til begrebsforvirring, og giver i dette indlæg sit bud på en fælles brug af ordet.