MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
POLFOTO_40499171.jpg

Briefing: Ugen i mediebranchen

Berlingske lukker et trykkeri, DR har udpeget ny mediedirektør, og flere selskaber præsenterede regnskab for 2016. Få overblikket over ugens begivenheder i mediebranchen.

POLFOTO_1943675.jpg

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad Mini.

POLFOTO_53188770.jpg

Zetland: Der skal flere medlemmer til for at gå i plus

Knap et år efter relanceringen er Zetland næsten halvvejs mod det oprindelige abonnements-mål. Ændringer i abonnementstyper betyder, at der skal flere betalende brugere til end hidtil troet for at nå i plus, siger chefredaktør.

Udklip.jpg

Onlinemedie for iværksættere lukker ned

Efter syv år lukker det danske nichesite for iværksættere, Trendsonline. Årsagen er bl.a., at der er blevet brugt for mange kræfter på andre satsninger, lyder det fra ærgerlig stifter.

Finans21.jpg

Finans er på trapperne med ombygning

Gratis univers smelter sammen med abonnementsuniverset på Jyllands-Postens erhvervsmedie, der også satser på personaliserede nyheder i en kommende omlægning.

POLFOTO_40890819.jpg

Verizon får rabat på Yahoo efter dataskandale

Vilkårene for Verizons køb af kerneaktiviteterne hos det amerikanske it-selskab Yahoo er blevet genforhandlet efter et hackerangreb, hvor data fra over en milliard Yahoo-konti blev stjålet.

Jysk Fynske Medier-3.jpg

Robotter bliver en del af medierne

Medier og eksperter tror ikke, at robotter kommer til at overflødiggøre journalister, men problemet kan være, at medierne ikke er gode nok til at følge med den teknologiske udvikling.