MediaWatch

Euroman-stifter går konkurs for anden gang

Mediemand forsøgte at lave en rekonstruktionsplan for sin trecifrede milliongæld, men den var kreditorerne ikke med på, og derfor er han på ny blevet erklæret personligt konkurs.

Peter Linck, som er manden bag Euroman, Eurowoman og det fejlslagende dagbladsprojekt Dagen, er for anden gang på fem år gået personligt konkurs. Det fremgår af en meddelelse i Statstidende, skriver Finans.

Konkursen kommer, efter at Peter Linck forsøgte at lave en akkordordning for sin trecifrede milliongæld med kreditorerne. Men planen blev stemt ned af et flertal af kreditorerne med Finansiel Stabilitet i spidsen, og derfor er Peter Linck blevet erklæret personligt konkurs.

"Det kom som en stor overraskelse for mig, at der blev stemt nej til rekonstruktionsplanen. Kreditorerne havde muligheden for at lave en ordning, hvor de kunne få et millionbeløb, men det valgte man at takke nej til," siger Peter Linck til Finans.

Efter Dagen lukkede, kastede Peter Linck sig over ejendomsbranchen. Men flere af de selskaber, han var involveret i, gik konkurs og i 2012 blev han erklæret personligt konkurs for første gang. De senere år har han været involveret i flere ejendomsselskaber, som også er gået konkurs.

Forsiden lige nu

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

Seneste Ugeblade & Magasiner

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere