MediaWatch

Dansk Erhverv dropper avis og skifter til magasin

Efter 10 år bliver månedsavis fra organisationen Dansk Erhverv lagt i graven og erstattet af et magasin, der skal udkomme færre gange årligt og i højere grad dække organisationens politiske arbejde.

Dansk Erhvervsavis, som organisationen Dansk Erhverv står bag og udkommer 15 gange årligt, bliver skrinlagt. I stedet vil interesseorganisationen satse på et magasin, der udgives på glittet papir. Det skriver Danske Medier.

I stedet for at udkomme 15 gange om året, vil udgivelsesfrekvensen for det nye magasin blive reduceret til en tredjedel, fem gange årligt. Derudover vil oplaget blive reduceret fra nuværende 12.000 til 11.000.

Ifølge Danske Medier bliver omlægningen begrundet med, at det efter 10 år med Dansk Erhvervsavis, der dækker erhvervsområdet inden for økonomi, politik, jura og internationale forhold, er tid til forandring. Magasinet skal afspejle interesseorganisationens politiske arbejde.

Som for Dansk Erhvervsavis bliver ansvarshavende chefredaktør for det nye magasin Morten Bjørn Hansen. Hvorvidt de øvrige redaktionelle medarbejdere følger med i skiftet, bliver ikke oplyst.

Forsiden lige nu

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

Seneste Ugeblade & Magasiner

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere