MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
POLFOTO_57202515.jpg Foto: /ritzau/Jens Dresling

Tidligere chefredaktør vil fremlægge nye beviser i Se og Hør-sag

Under de kommende erstatningssager, flere kendisser har anlagt i forlængelse af Se og Hør-sagen, vil tidligere chefredaktør Kim Henningsen påvise, at Allers daværende topchef kendte til tys-tys-kilden, siger han. Det afviser Pål Thore Krosby.

AF |

Tidligere chefredaktør på Se og Hør Kim Henningsen mener at have beviser for, at Aller Medias daværende topchef Pål Thore Krosby havde kendskab til Se og Hørs køb af ulovlige kreditoplysninger. De beviser vil Kim Henningsen fremlægge under de kommende erstatningssager anlagt af flere kendisser som Janni Spies og Michala Kjær, skriver Journalisten.

Kim Henningsen siger til Journalisten, at grunden til, at han vil fremlægge beviserne nu, er, at Aller Media ifølge Kim Henningsen har fortalt ham, at mediehuset vil overføre erstatningskravene til de andre implicerede i sagen, hvis Aller Media dømmes. Derfor vil han fremlægge beviser for, at dele af Aller Medias direktion vidste, hvad der foregik.

"Det har været afgørende for mig, at der under straffesagen (Se og Hør-sagen, Red.) ikke var afgørende tvivl om, hvem der havde ansvaret. Det var mig som ansvarshavende. Hverken nogle over eller under mig. Men når der er erstatningssager, hvor Aller Media vil overføre erstatningskravene til eksempelvis mig, føler jeg mig forpligtiget til at fortælle, at de kendte til de her ting," siger Kim Henningsen i en uddybende kommentar til Berlingske.

Pål Thore Krosby fortalte som vidne i Se og Hør-retssagen, at han først hørte om tys-tys-kilden, da rygterne om Ken B. Rasmussens bog begyndte at svirre i foråret 2014. I en mail til Journalisten afviser Pål Thore Krosby Kim Henningsens påstand.

Aller Media vil ikke kommentere oplysningerne om, at udgiveren vil overføre eventuelle erstatningskrav, over for MediaWatch. Så længe sagerne kører, vil koncernen ikke indgå i en "drøftelse af de konkrete forhold i de enkelte sager", lyder det fra huset.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her