MediaWatch

Egmont-magasiner vil lade teknologi stå for layout

I 2015 outsourcede Egmont Publishing layoutopgaver til Vietnam. Nu er planen, at teknologi på sigt skal overtage selvsamme opgaver.

Egmont Publishing, der udgiver bl.a. Alt for Damerne, Her & Nu og Euroman, arbejder på et nyt redigeringssystem, der skal overtage de layoutopgaver, som i 2015 blev outsourcet til Vietnam. Det skriver Journalisten.

"Vi håber at udvikle et system, som kan gøre layoutet så færdigt, at det led, vi har i Vietnam, bliver overflødigt. Det kræver, at vi kan kode og tænke tingene så færdigt, at redigeringssystemet kan klare det sidste," siger Marianne Gram, ugebladschef, chefredaktør på Hjemmet og ansvarlig for digitalt indhold i Egmont Publishing, til Journalisten.

Redigeringssystemet, som hedder Censhare, er stadig under udvikling. På sigt er det planen, at teknologien skal overtage de rutineprægede opgaver i layoutet, som i dag løses i Vietnam, og lette andre arbejdsgange. Marianne Gram frygter ikke, at kvaliteten falder, hvis teknologien skal stå for layoutet.

Forsiden lige nu

Få overblikket over chefskiftet på Børsen

Efter et lille halvt års ventetid blev det i går offentliggjort, hvem der skal udvikle erhvervsavisen Børsen fremover som ny topchef. Få overblikket over fakta, kommentarer og baggrund til skiftet her.

Bestsellersalget skuffer

Sæsonens store bøger sælger mindre end forventet ifølge flere forlag og forhandlere. Det har bl.a. ramt Gyldendal på økonomien.

Seneste Ugeblade & Magasiner

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere