MediaWatch

Aller-magasin henter ny moderedaktør fra egne rækker

Modemagasinet IN har fået ny moderedaktør, som erstatter Louise Amstrup efter kun et år i stolen.

I sidste uge blev der udpeget en ny moderedaktør for modemagasinet IN, som bliver udgivet af Aller Media. Det er 25-årige Nanna Juulsgaard, som kom til magasinet i begyndelsen af 2015 og senest har været assisterende moderedaktør, der nu er rykket op på øverste modepost i Aller-udgivelsen. Det oplyser Aller.

Nanna Juulsgaard overtager pladsen fra Louise Amstrup (46), der blev udpeget som moderedaktør for et år siden - i maj 2016.

"Nanna Juulsgaard er næsten vokset op med IN og kender brandet, partnere og vores målgruppe indgående. Valget af Nanna Juulsgaard er oplagt, fordi hun er et stort talent med et stærkt æstetisk blik og har en brændende passion for alle modens facetter. Nanna skal blot fortsætte sit flotte arbejde for IN – og jeg glæder mig til at følge hendes videre udvikling til stor glæde for INs læsere, følgere og partnere," siger INs chefredaktør Anne Axholm i pressemeddelelsen.

Magasinet IN har eksisteret i godt 30 år og er målrettet det veluddannede kvindesegment over 30 år. Nanna Juulsgaard tiltrådte i sidste uge sin nye stilling.

"Jeg glæder mig til at fortsætte med at inspirere og klæde INs eksklusive målgruppe på med den nyeste mode fra både catwalks i ind- og udland, de nyeste tendenser og inspiration til fristende shopping. IN har en unik position i markedet, fordi vores målgruppe er +30 år, så det er kvinder, der ved, hvad de vil – og har købekraften til at realisere deres drømme," siger hun i pressemeddelelsen.

Forsiden lige nu

"Vi er pivstolte over DR3"

JULESTAFET 2017. Paradise Papers og Panama Papers var årets store historier, som viser, hvad globalt journalistisk samarbejde kan udrette, mener DR's mediedirektør Henriette Marienlund, der peger på de kommende medieforhandlinger, som værende næste års cliffhanger.

Dagens Byggeri bliver 100 pct. digitalt

Fagudgivelsen Dagens Byggeri, som FBG Medier står bag, bliver lagt om til et rent digitalt foretagende. Sidste trykte udgave af magasinet er netop sendt på gaden.

Seneste Ugeblade & Magasiner

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere