MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
søndagsavisen_okt_2013.jpg

North Media nedlægger 20 stillinger i sparerunde

Opkøb og frasalg betyder en ny organisation for North Media Aviser. Cirka 20 stillinger nedlægges.

AF

North Media Aviser tilpasser organisationen og nedlægger i den forbindelse 20 stillinger. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Stillingerne dækker både redaktionelle, kommercielle og administrative jobs. Derudover samles North Media Avisers redaktioner. De sidder i øjeblikket på tre forskellige lokaliteter.

De næste to uger vil der være forhandlinger mellem North Media Avisers ledelse og de faglige organisationer om fratrædelserne. Planen er at være færdig med den øvelse 30. marts.

Fyringsrunden er en konsekvens af, at North Media det sidste halve års tid har været særdeles aktiv, når det kommer til frasalg og opkøb. Først blev de jyske og fynske aktiviteter under Søndagsavisen solgt fra. Fokus er nu på København og Nordsjælland. Det fokus blev blandt andet understreget, da North Media Aviser i december 2016 købte fem lokale københavnske ugeaviser af Udgiverselskabet af 18/5 2009.

"Det er naturligvis beklageligt at måtte sige farvel til mange dygtige medarbejdere, men det er desværre en nødvendig del af arbejdet med at få skabt en langsigtet kommercielt attraktiv platform, der også er rentabel. Efter en periode med frasalg, opkøb og afskedigelser skal den nye organisation koncentrere alle kræfterne på at eksekvere en ny og mere kundeorienteret strategi. Det glæder vi os til at kunne fokusere entydigt på," udtaler Gorm Wesing Flyvholm, adm. direktør for North Media Aviser, i pressemeddelelsen.

Medieselskabet vil samle medarbejderne i nye lokaler på Frederiksberg med effekt fra august.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her