MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
20170110 Sara Møller Christensen.jpg Foto: PR/Bonnier Publications

I Form udpeger ny chefredaktør

Sara Møller Christensen, chefredaktør på Woman, bliver fremover chefredaktør på Bonnier-magasinet I Form.

AF

Sara Møller Christensen bliver fra 1. marts ny chefredaktør på I Form. Det oplyser Bonnier Publications, der udgiver magasinet, i en pressemeddelelse.

Hun kommer fra en stilling som chefredaktør på Woman, der udgives af Benjamin Media, der er ejet af Bonnier. Den post har hun haft siden 2011.

"Vi har haft en meget omhyggelig rekrutteringsproces, som gjorde det klart, at vi havde den bedste kandidat i egne rækker. Sara Møller Christensen er nok sin generations største magasintalent, samtidig med at hun har god flair for det digitale," siger Jens Henneberg, viceadm. direktør og publicistisk chef hos Bonnier Publications, i pressemeddelelsen.

Posten som chefredaktør for I Form er i øjeblikket besat af Klaus Nygaard, der desuden er chefredaktør for Digital Foto. Han har haft posten midlertidigt, siden Karen Lyager efter 18 år meddelte sit stop som chefredaktør for I Form i sommeren 2016. Klaus Nygaard vender dermed tilbage til fuldt fokus på Digital Foto.

Sara Møller Christensen ser frem til sit nye job.

"Jeg glæder mig helt vildt til at prøve kræfter med I Forms stærke – og sunde – univers. Både læserne, historierne og udfordringerne er nogle helt andre, end de er på Woman, men mit mål vil være det samme: at lave det bedste og mest passionerede indhold til målgruppen. Det bliver fedt," udtaler Sara Møller Christensen.

Bonnier Publications vil nu lede efter en erstatning til den ledige chefredaktørpost på Woman og forventer at have stillingen besat inden for få måneder.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her