MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
POLFOTO_58764385.jpg Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

Anker trukket tilbage i Se og Hør-sagen

Journalist og anklagemyndigheden vil alligevel ikke anke dom i Se og Hør-sagen. Dermed skal Landsretten kun behandle en ankesag.

AF

Når Se og Hør-sagen kommer for Landsretten, vil der kun være en ankesag på programmet. Det oplyser Retten i Glostrup til Politiken.

Det drejer sig om tys-tys-kilden Peter Bo Henriksen, som allerede oplyste på dagen for dommen, at han ville anke afgørelsen. Han blev idømt en straf på et år og seks måneders fængsel.

Senest har der været meldinger om flere ankesager. Tidligere på måneden meddelte anklagemyndigheden nemlig, at den ville kontraanke dommen over en af de journalister, der blev dømt, og som ifølge anklagemyndigheden havde anket sin dom. Efter alt at dømme er der tale om journalisten Ken B. Rasmussen. Sagens anden journalist, Kasper Kopping, har nemlig tidligere fortalt, at han ikke vil anke.

Men siden har både journalisten og anklagemyndigheden trukket sine anker tilbage, skriver Politiken.

"Vi er jævnt hen tilfredse med byretsdommen," siger anklagemyndighedens kommunikationschef, Mikkel Thastum, til Politiken.

I alt blev fem dømt skyldige og en enkelt frikendt af byretten i slutningen af november. Henrik Qvortrup, bladets tidligere chefredaktør, blev sammen med tys tys-kilden idømt de hårdeste straffe af Retten i Glostrup.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her