MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
2f7b5b_Nilles_Rejser.jpg Foto: PR

Aller tager fuld kontrol over nordjysk rejseselskab

Et generationsskifte gennemføres i starten af det nye år i rejseselskab. I samme ombæring overtager Aller det fulde ejerskab.

AF

Aller Media bliver fremover eneejer af det nordjyske rejseselskab Nilles Rejser. Det meddeler Aller Media i en pressemeddelelse.

I 2015 overtog Aller Media aktiemajoriteten i Nilles Rejser, men ved udgangen af januar 2017 overtager magasinkoncernen den fulde kontrol med selskabet, som ifølge Aller har øget både omsætning og indtjening med ca 40 pct. de seneste to år.

Samtidig gennemføres et generationsskifte i Nilles Rejser. Efter 31 år i spidsen træder adm. direktør Lars Bock tilbage. Den nye adm. direktør er fundet internt hos Nilles Rejser i skikkelse af 47-årige Miriam Bisgaard Christiansen.

"Vi har stor succes med at tilbyde rejser med fokus på kvalitet og tryghed til det modne publikum, hvor vi igennem de sidste to år har oplevet tocifrede vækstrater. Særligt Nilles Rejser og Kulturrejser Europa supplerer hinanden godt både geografisk og på produktsiden, men også i forhold til medieforretningen vil der være et væsentligt udviklings- og synergipotentiale at hente fremadrettet. Det er derfor meget tilfredsstillende, at vi kan hente den nye adm. direktør internt, så vi ikke mister momentum i processen," udtaler Rikki Sølling, direktør for Aller Leisure.

Aller oplyser, at Lars Bock fortsætter med at være medejer af busselskabet Nilles Busser, som i dag er den primære buspartner hos Nilles Rejser.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her