MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
POLFOTO_48402625.jpg Foto: Carsten Bundgaard/Polfoto/Arkiv

Kamp om annonceplads i Ud & Se

Dansk Folkeparti har gennem flere år været fast annoncør i DSB's magasin, men en gruppe bag crowdfunding-kampagne vil fravriste partiet pladsen.

AF

En annonceplads i DSB's Ud & Se er kommet i fokus. I den faste kryds og tværs i magasinet har Dansk Folkeparti i årevist annonceret, men det vil en crowdfunding-kampagne gøre op med. Det skriver politiko.dk.

Kampagnen er startet af Peter Andreas Jørgensen, der arbejder i reklamebranchen, efter han havde læst magasinet under en togtur.

"Jeg skrev det efterfølgende på Facebook, og så var der en masse af mine kontakter i reklamebranchen, der skrev. De var med på den. Og så er vi bare rykket på den," siger Peter Andreas Jørgensen til Politiko.

Målet er at samle 100.000 kr., som skal bruges til annoncer for Dansk Flygtningshjælp og Projekt Udenfor, der hjælper hjemløse. I øjeblikket er der indsamlet omkring 6500 kr. Pengene vil gå til de to organisationer, også selvom crowdfunding-kampagnen ikke når de 100.000 kr.

Henrik Mogensen, pressemedarbejder hos Dansk Folkeparti, siger til Politiko, at partiet er glade for annonceplaceringen og i øvrigt har sikret sig den til udgangen af 2017.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her