MediaWatch

Kamp om annonceplads i Ud & Se

Dansk Folkeparti har gennem flere år været fast annoncør i DSB's magasin, men en gruppe bag crowdfunding-kampagne vil fravriste partiet pladsen.

En annonceplads i DSB's Ud & Se er kommet i fokus. I den faste kryds og tværs i magasinet har Dansk Folkeparti i årevist annonceret, men det vil en crowdfunding-kampagne gøre op med. Det skriver politiko.dk.

Kampagnen er startet af Peter Andreas Jørgensen, der arbejder i reklamebranchen, efter han havde læst magasinet under en togtur.

"Jeg skrev det efterfølgende på Facebook, og så var der en masse af mine kontakter i reklamebranchen, der skrev. De var med på den. Og så er vi bare rykket på den," siger Peter Andreas Jørgensen til Politiko.

Målet er at samle 100.000 kr., som skal bruges til annoncer for Dansk Flygtningshjælp og Projekt Udenfor, der hjælper hjemløse. I øjeblikket er der indsamlet omkring 6500 kr. Pengene vil gå til de to organisationer, også selvom crowdfunding-kampagnen ikke når de 100.000 kr.

Henrik Mogensen, pressemedarbejder hos Dansk Folkeparti, siger til Politiko, at partiet er glade for annonceplaceringen og i øvrigt har sikret sig den til udgangen af 2017.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste Ugeblade & Magasiner

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere