MediaWatch

Egmont køber op og fusionerer netbutikker

Egmont Publishing investerer igen i en netbutik, som fusioneres med nyligt opkøb. Egmont-selskabet forventer, at omsætningen i netbutikkerne om få år krydser omsætningen i den traditionelle forretning.

Egmont Publishing går længere ind i e-handel. For nylig opkøbte selskabet de sidste 40 pct. af e-handelsselskabet Bageren og Kokken. Nu betaler Egmont Publishing et lignende beløb for selskabet Go Shopping, som fusioneres med Bageren og Kokken, skriver Børsen.

De tre ejere af Go Shopping fortsætter i det fusionerede selskab, hvor de tilsammen får en ejerandel på 14 pct., mens Egmont Publishing har resten. Samtidig er flere opkøb er på vej.

"Jeg vil blive meget skuffet, hvis vi ikke får yderligere en i første halvdel af 2018," siger Torsten Bjerre Rasmussen, adm. direktør i Egmont Publishing, til Børsen og fortæller, at selskabet er begyndt at lede efter opkøb uden for Norden.

Torsten Bjerre Rasmussen forventer, at omsætningen i netbutikkerne, som i dag ligger på 1,7 mia. kr., vil krydse omsætningen i den traditionelle forretning om et par år. I 2020 forventes omsætningen således at være vokset til 3,7 mia. kr.

Egmont Publishing ejer i dag seks netbutikker, hvis man regner fusionen af Go Shopping og Bageren og Kokken for én virksomhed. Det øvrige er Jollyroom, Fjellsport, Med24, Nicehair og Outnorth.

Forsiden lige nu

"Vi har trukket det korteste strå"

Ønsket om nye kræfter og endnu tættere fokus på medieforretningen kostede i går Lasse Bolander formandsposten i Nordjyske Medier. Vemodigt og ærgerligt, men det er ejerens ret at gøre, siger den nu forhenværende formand.

Lasse Bolander stopper som formand for Nordjyske Medier

Den nordjyske aviskoncern går efter en ekstraordinær generalforsamling på jagt efter nye kræfter til bestyrelsen og udskifter både formand og næstformand. Det sker for at fokusere yderligere ind på kerneforretningen, siger formand for ejerselskab.

Seneste Ugeblade & Magasiner

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere