MediaWatch

Amerikanske mediehuse stiger i formarkedet efter købsaftale

Det tyder på, at det amerikanske mediehus Time Inc. går en god dag i møde på børsen i New York, efter at selskabet er blevet solgt til rivalen Meredith Corporation.

Det amerikanske mediehus Time Inc. er blevet solgt til konkurrenten Meredith Corporation, hvilket tilsyneladende bliver vel modtaget på børsen i New York.

I formarkedet stiger Time Inc. 10,1 pct., mens Meredith Corporation går 1,4 pct. frem omkring tre timer før den amerikanske handelsstart.

Aftalen mellem Meredith Corporation, der ejer en lang række magasiner og lokalaviser, og Time Inc., som udgiver kendte magasiner som Time Magazine, Fortune, People og Sports Illustrated, løber op i 1,85 mia. dollar, skriver Marketwatch.

Det svarer til omkring 11,6 mia. danske kr.

Ifølge mediet betaler Meredith Corporation 18,50 dollar kontant per aktie for konkurrenten, og bestyrelserne i begge selskaber har godkendt aftalen.

ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Venstre er åbne for at lade ugeaviser få del i mediestøtte

Regeringspartiet holder døren åben for at lade lokale ugeaviser få del i mediestøtten og vil øremærke en del af en ny public service-pulje til den lokale dækning, fortæller medieordfører Britt Bager. Hun kan hverken be- eller afkræfte et udspil om besparelse på 12,5 pct. af DR.

Seneste Ugeblade & Magasiner

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere